7 aplicaţii smartphone pentru a-ţi gestiona mai bine timpul și activităţile

97

Când vine vorba de productivitate, tehnologia mobilă este o sabie cu touă tăișuri. Producătorii de aplicaţii fac însă tot posibilul ca cele 23 de zile pe care un utilizator de smartphone le petrece anual utilizând telefonul (potrivit unui studiu britanic recent) să fie cât mai profitabile, atât pentru ei, cât și pentru utilizator.

Iată 7 aplicaţii smartphone, selectate de Huffington Post, care te pot ajuta să te organizezi mult mai bine:

The iPhone’s most beautiful to-do list app permite, printre altele, alcătuirea de liste cu lucruri pe care trebuie să le facem, liste de cumpărături, liste cu obiecte personale.

Pocket se folosește pentru a păstra articole, video, pagini web, pe care nu avem timp să le citim pe moment și la care, datorită acestei aplicaţii, avem posibilitatea să ne întoarcem mai târziu.

Evernote se folosește pentru a sincroniza toate notiţele, listele cu lucruri de făcut etc. și le păstrează. Îţi trimite email-uri ţie și altora și caută prin notiţe pentru a ne ușura căutarea.

MindNode creează reţele și scheme care ne ajută să ne organizăm mai bine și să ne stabilim priorităţile.

Mailbox etichetează email-urile necitite și ajută la clasficarea celor care trebuie păstrate sau eliminate.

CloudOn permite folosirea Microsoft Word, Excel și Power Point cu iPhone, iPad și Droid. Este compatibilă cu Box, Dropbox, Google Drive și SkyDrive și ne permite să trimitem email-uri cu attachments, direct de pe telefon.

Checkmark ne amintește de lucrurile pe care trebuie să le facem, în funcţie de timp și loc.