Copleșită de bucurie să vadă o păpușă la fel ca ea

377

Emma Bennet are 10 ani, bucle aurii și o soră mai mică, plus doi părinţi care le iubesc pe amândouă mai mult decât orice pe lume. Însă Emma mai are ceva: un picior de metal.

Din cauza unei malformaţii congenitale, când era încă bebeluș Emmei i-a fost amputat piciorul drept. Așa că în locul lui poartă o proteză. Însă părinţii ei au învăţat-o să nu vadă în proteza ei o limitare. Puștoaica texană are un picior stâng musculos și viguros, ca de fotbalistă. Pentru că asta și este. La școală, micuţa Emma nu lasă nimic să stea în calea pasiunii ei pentru sport. Pasiunea și perseverenţa ei au inspirat milioane de oameni care au văzut filmarea de mai sus, făcută de mama Emmei cu telefonul.

Ca o surpriză, Emma a primit o păpușă cu o proteză la picior exact ca a ei. Surioara mai mică abia se mai putea abţine să ţină secretul atunci când i-a întins cutia-cadou. Iar Emma, la început stăpână pe ea, s-a lăsat copleșită de bucuria de a avea o păpușă care arată la fel ca ea. Într-o relatare a televiziunii ABC, care a desemnat-o „Persoana săptămânii” în urmă cu câteva lunii, se spunea că, de când a primit păpușa, Emma este nedespărţită de ea. Doarme în fiecare seară cu ea și o ia chiar și la școală.

DISTRIBUIE:
Alina Kartman
Alina Kartman face parte din echipa permanentă de redactori ST. Are peste 9 ani de experiență în presa online din România și, atunci când nu scrie pentru ST, îmbină jurnalismul cu videografia și copywriting-ul la studioul KiteMedia.