P&G a plătit 1 milion de dolari pentru a asigura părul unui fotbalist

71

Compania Procter & Gamble a plătit 1 milion de dolari pentru a asigura părul unui jucător de fotbal american, care a reprezentat multinaţionala în mai multe campanii publicitare, scrie DailyBusiness.ro.

   

    Troy Polamalul, jucătorul în vârstă de 29 de ani al echipei Pittsburg Steelers, are un păr lung şi creţ, pe care susţine că nu l-a mai tuns de 10 ani.

    Practica asigurării anumităor părţi ale corpului este destul de răspândită printre sportivii sau vedetele zilelor noastre. David Beckham şi-a asigurat picioarele pentru 70 de milioane de dolari. Acceaşi mişcare a făcut-o şi Cristiano Ronaldo.

    Picioarele sunt foarte importante şi pentru segmentul feminin al celebrităţilor. Printre vedetele care au plătit sume uriaşe companiilor de asigurări, în caz de accidentare a picioarelor, se numără actriţa Jamie Lee curtis, cântăreaţa Tina Turner, modelul Heidi Klum, şi artistele Rihanna şi mariah Carey.

    Din informaţiile furnizate de Washington Post, vedetele sunt dispuse să plătească scump pentru siguranţa atuurilor lor. Astfel, cântăreţul Tom Jones şi-ar fi asigurat părul de pe piept, iar Jennifer Lopez posteriorul.