Afganistan: „Ar trebui omorâţi toţi cei care s-au convertit la creştinism!”

127

Un membru al parlamentului afgan a declarat că potrivit Legii Sharia, toţi cei care s-au convertit la creştinism ar trebui omorâţi, pentru a evita propagarea creştinismului în întreaga ţară şi în afara ei.

Nazir Ahmad Hanafi, un membru al parlamentului afgan, ofensat de ultimele rapoarte care indică o creştere a numărului de creştini în Afganistan, a declarat că acest lucru încalcă legea islamică, iar potrivit Coranului, cei convertiţi ar trebui omorâţi. Nu este singurul membru al parlamentului care şi-a manifestat ura către cei convertiţi şi către cei care fac evanghelizare. Abdul Latif Pedram, reprezentant al provinciei Badakhshan în Parlament, declara că prezenţa SUA în Afganistan produce o convertire masivă a musulmanilor, lucru care face parte din planul americanilor de a ataca cultura afgană, notează mohabatnews.com.

În ciuda presiunilor şi greutăţilor pe care le întâmpină creştinii în Afganistan, există câţiva parlamentari care s-au convertit la creştinism. Autorităţile islamice, în general, consideră creşterea numărului de creştini o ameninţare, iar pe misionarii care sosesc în Afganistan, un adevărat pericol.