Ucraina interzice cititul în palmă la TV

43

Pe 12 ianuarie 2012, parlamentul Ucrainei a interzis difuzarea programelor în care sunt prestate servicii de citit în palmă, scrie cotidianul Christian Telegraph.

De asemenea, parlamentul a implementat câteva schimbări în legea publicităţii, care interzicea reclamele la serviciile de cititul în palmă, la televizor, în ziare şi reviste şi în afişele outdoor. Legea obligă Cabinetul Ucrainei să examineze calitatea unei persoane pentru profesii de tipul astrologilor, cititorilor în cărţi şi în palmă. Legea va intra în vigoare la 10 zile după adoptarea ei.

„Principala problemă privitoare la participarea mea activă în această legislatură este apărarea moralităţii şi spiritualităţii. Din această cauză, ne-am ocupat de această lege în ultimii 2 ani", a declarat Pavel Unguryan, deputat în parlamentul ucrainean şi preşedinte al Comisiei pentru spiritualitatea, moralitatea şi sănătatea Ucrainei.

Unguryan este, totodată, autor al unor legi pentru apărarea moralităţii, spiritualităţii şi valorilor creştine. Alte atribuţii ale sale sunt preşedinţia Uniunii pentru tineri creştini din Ucraina şi preşedinţia comitetului de tineret pentru toate bisericile evanghelice baptiste. Surse: Christian Telegraph