Casa Albă implicată în scandalul Media Matters

27

Grupuri conservatoare au acuzat marţi Casa Albă că are legături cu organizaţia non-guvernamentală Media Matters, aflată în centrul unui scandal din pricina acuzaţiei că ar fi primit bani pentru a monitoriza și critica presa creștină

Grupuri conservatoare au acuzat marţi Casa Albă că are legături cu organizaţia non-guvernamentală Media Matters, aflată în centrul unui scandal din pricina acuzaţiei că ar fi primit bani pentru a monitoriza și critica presa creștină.

Aceeași publicaţie care a popularizat prima situaţia, Daily Caller, a dezvăluit săptămâna aceasta că Media Matters „acţionează în strânsă legătură cu oficiali de la nivel înalt din administraţia Obama, cu membri ai Congresului americani şi cu grupuri progresiste din ţară".

Săptămâna trecută, cotidianul american a dezvăluit că Media Matters a primit o sponsorizare de 37.500 de euro din partea liberalilor pentru a discredita agenţiile de ştiri creştine.

Christian Broadcasting Network News a încercat să afle opinia Media Matters cu privire la subiect, dar se pare că organizaţia a decis să păstreze tăcerea pentru moment.

Surse: Daily Caller , CBN