Cine se roagă pentru teroristul de 19 ani din Boston?

52

După ce FBI a anunţat că l-a găsit pe cel de-al doilea suspect în atentatul cu bombă de la maratonul din Boston, nu puţini au fost cei care I-au mulţumit lui Dumnezeu pentru vestea aceasta şi pentru că de acum nu mai au de ce să se teamă. Însă au existat şi creştini, puţini, care au anunţat public că se roagă pentru tânărul Dzhokhar Ţarnaev.

Atât Facebook, cât şi Twitter au fost cuprinse de cereri de rugăciune pentru teroristul de 19 ani. Motivul? Pentru sănătatea lui, pentru a fi iertat, pentru a mărturisi tot ce a făcut, în cazul în care el este vinovatul.

„O femeie înţeleaptă mi-a amintit că, în timp ce ne rugăm pentru toate victimele din Boston, trebuie să ne rugăm şi pentru tânărul de 19 ani… pentru că suntem catolici", a declarat preotul Manny Alvarez, de la Arhidieceza din Miami, imediat după vestea arestării.

„Trebuie să ne rugăm şi pentru duşmanii noştri", scria Susan Thistlethwaite (@sbthistle), pe contul său de Twitter. „El este tot un copil al lui Dumnezeu", notează site-ul creştin de ştiri Catholica Omnia, pe contul de Twitter, după cum informează Huffington Post.