Actorul Tyler Perry, despre principiile biblice pe care le-a învăţat în viaţă

83

Tyler Perry, actor, regizor, compozitor și scriitor de piese de teatru, numit de Forbes omul cel mai bine plătit în industria americană de divertisment, în 2011, a împărtășit cu ocazia împlinirii a 44 de ani, 44 de principii și lecţii pe care le-a învăţat despre Dumnezeu și creștinism.

„La 44 de ani, iată 44 de lucruri despre care am învăţat că sunt adevărate. O zi grozavă tuturor prietenilor mei", a scris Perry pe Facebook. Astfel Perry a împărtășit un număr de convingeri și opinii personale, dintre care multe erau principii biblice.

El și-a începust lista celor 44 cu: „1. Da, Dumnezeu este real". Perry a vorbit în mai multe numere despre cum Dumnezeu te poate ridica peste dușmanii tăi, pe care îi va pune la picioarele tale, citând din Luca 20:43.

Perry a atras atenţia asupra faptului că trebuie să avem foarte mare girjă la ceea ce vorbim, „pentru că în cuvintele noastre stă viaţa și moartea" și că dacă ne minţim pe noi Îl minţim și pe Dumnezeu. El a mai precizat că nu trebuie să ne fie frică atunci când suntem alături de Dumnezeu și că după nopţi grele, dimineţile aduc bucurii adevărate. Perry și-a încheiat postarea cu: „44. Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu", citează Christian Post.