Bestseller-ul "Raiul există" a ajuns la 6 milioane

227

Călătoria micuţului Colton Burpo până în Rai şi înapoi a ajuns în inimile a 6 milioane de oameni, în diversele formate în care cartea originală "Heaven is for real", a fost editată.

Cea mai recentă readaptare este o versiune în imagini, pentru copii, "Heaven is for real for kids", şi care a ajuns pe primul loc în topul bestseller-urilor pentru copii, al New York Times. În luna decembrie a fost lansată şi aplicaţia "Heaven is for real for kids" pentru toate platformele Apple.

La doar 4 ani, micuţul Colton Burpo, fiul unui pastor evanghelic din Nebraska, a suferit o operaţie de urgenţă pentru scoaterea apendicelui.Când s-a trezit avea o poveste uimitoare de spus. Colton făcuse o vizită în rai, unde îngerii i-au cântat ca să îl linișteasă și unde a stat în poala lui Iisus, care avea ochi strălucitori, ca albastrul mării

La o săptămână după experienţa lui Colton, o fetiţă a stârnit controverse, după propria călătorie în Rai. Wendy a fost în moarte clinică pentru 3 minute, timp în care a văzut un cer fundamental diferit de cel al lui Colton. Spre exemplu, Iisus era o persoană de culoare, săracă şi mai debragă asexuată.

Într-un interviu elucidator pentru Semnele Timpului, Ruth Frikart-Moor şi-a relatat propria experienţă din preajma morţii, concluzionând cu privire la originea şi semnificiaţiile ei. Ruth a corespondat ani de zile cu dr. Elisabeth Kübler-Ross, psihiatru renumit şi unul dintre pionierii în acest domeniu, autoare a celebrei cărţi "On Death and Dying", publicată în 1969.

Surse: PRNewswire, BenningtonValePress