Billy Graham, la 94 de ani

80

Billy Graham, unul dintre cei mai reputaţi şi cei mai populari predicatori din Statele Unite, a sărbătorit miercuri aniversarea a 94 de ani. El a declarat, cu această ocazie, că simte că Dumnezeu încă mai are un scop pentru el, chiar şi în acestă etapă târzie a vieţii.

„Nu m-aş fi aşteptat să trăiesc atât de mult, mai mult decât preaiubita mea soţie, Ruth, şi alţi prieteni sau oameni dragi," a mărturisit Graham, citat de Christian Post. „Probabil că Dumnezeu mai are încă un scop pentru care mă ţine aici şi abia aştept să văd care e acesta," a spus predicatorul.

Într-un comunicat de presă emis de organizaţia misionară condusă de Billy Graham, reprezentanţii acesteia spun că evanghelistul „este mereu la curent cu evenimentele din lume şi că este profund îngrijorat pentru naţiunea noastră, din cauza scăderii respectului pentru valorile biblice pe care o observă în societate," notează Christian Post.

Aniversarea lui Graham vine la o zi după alegerile din SUA, în care predicatorul s-a implicat, arătându-şi susţinerea pentru Mitt Romney, motivat de „angajamentul credincios pe care îl manifestă această familie pentru religie".