Billy Graham va susţine cea mai mare evanghelizare din America ultimilor 60 de ani

68

Billy Graham plănuiește cea mai mare evanghelizare în spaţiul nord-american din ultimii 60 de ani.

Asociaţia Evanghelistică Billy Graham a anunţat că plănuiește să organizeze la anul cea mai mare evanghelizare de pe teritoriul Statelor Unite, din ultimii 60 de ani. Evenimentul ar urma să marcheze aniversarea a 95 de ani de viaţă ai predicatorului Billy Graham.

Evenimentul nu va fi organizat, așa cum au fost evanghelizările pentru care este recunoscut mondial, pe un stadion. Programul „My Hope" al lui Billy Graham va folosi în schimb cele mai recente posibilităţi de promovare prin mass media, ajungând astfel direct în casele oamenilor sau pe telefoanele mobile.

Vice-președintele Asociaţiei Evanghelistice Billy Graham, Preston Parrish, a declarat pentru Christian Post că asociaţia a lucrat timp de 10 ani la organizarea evenimentului. S-a lucrat la stabilirea de parteneriate cu bisericile și cu creștini din întreaga lume care să prezinte evanghelia prin mesajele lui Graham.

„Punctul central al strategiei noastre a fost întotdeauna facilitatea, încurajarea și sprijinirea creștinilor în demersul lor de a împărtăși cu alţii Evanghelia, credinţa în Iisus Christos în contextul relaţiilor lor, folosindu-și casele ca 'stadioane'," a declarat Parrish. Când se gândesc la Billy Graham, oamenii se gândesc, automat la predicare pe stadioane. Însă, spune Parrish, „prim programul My Hope, el a predicat în nu mai puţin de 4 milioane de case din întreaga lume, în ultimii 10 ani."