Camping: Sfârşitul lumii vine.. iar!

106

Harold Camping, „profetul" care anunţase că sfârşitul lumii va avea loc în data de 21 mai, a revenit cu o nouă profeţie: sfârşitul lumii va avea loc, „probabil", în data de 21 octombrie.

După ce predicţiile făcute pentru luna mai s-au dovedit a fi false, Harold Camping a oferit o interpretare oficială a situaţiei, susţinând că la 21 mai a avut loc o „răpire spirituală", motiv pentru care nimeni nu a văzut vreo schimbare în lume, informează washingtonpost.com.

Potrivit noilor sale estimări, în data de 21 octombrie ar urma să vină sfârşitul literal al lumii. Este motivul pentru care predicatorul american îi avertizează pe oameni, prin intermediul postului său de radio din California, să se pregătească în acest sens.

Pentru a evita posibilele ironii care ar putea apărea în cazul în care nici în data de 21 octombrie nu se va împlini profeţia sa, Harold Camping a ţinut să precizeze că este „posibil" să vină apocalipsa.

Pastorul în vârstă de 89 de ani este un fost inginer care a studiat Biblia timp de peste 70 de ani, iar momentan este preşedintele postului „Family Radio", notează gandul.info.

(Foto: ibtimes.com)