„De ce urăsc religia, dar Îl iubesc pe Iisus" acum sub forma unei cărţi

94

Videoclipul lui Jeff Bethke „De ce urăsc religia, dar Îl iubesc pe Iisus" a făcut senzaţie pe YouTube anul trecut. În doar 48 de ore de la lansare, clipul înregistra deja 7 milioane de vizualizări și, de atunci, a strâns nu mai puţin de 25 de milioane de afișări.

Videoclipul lui Jeff Bethke „De ce urăsc religia, dar Îl iubesc pe Iisus” a făcut senzaţie pe YouTube anul trecut. În doar 48 de ore de la lansare, clipul înregistra deja 7 milioane de vizualizări și, de atunci, a strâns nu mai puţin de 25 de milioane de afișări.

Mulţi au apreciat clipul pentru densitatea lui informaţională, pentru modul în care tânărul de doar 24 de ani a reușit să transmită atât de multe idei în atât de puţin timp. Iar cei care și-ar fi dorit să aprofundeze aceste idei au acum ocazia să o facă, pentru că Jeff va publica o carte cu același subiect: Jesus Greater Than Religion: Why He is So Much Better Than Trying Harder, Doing More, and Being Good Enough (Iisus, mai măreţ decât religia: De ce este El mai presus de încercările noastre de a ne strădui, a face mai mult și de a deveni suficient de buni).

Potrivit The Orlando Sentinel, cartea care urmează să ajungă în librăriile americane pe 7 octombrie este un amestec de experienţă personală și teologie, care provoacă la dezbateri, la fel ca și clipul video. Sfatul lui Bethke pentru cititorii care vor fi prinși de aceste dezbateri este: „asiguraţi-vă că discuţiile sunt conduse de blândeţe, umilinţă și dorinţă de învăţare.”