Dubai: Reclamă la sfârşitul lumii provoacă panică

189

O grupare creştină fundamentalistă din SUA a postat în Dubai panouri publicitare care anunţă sfârşitul lumii în data de 21 mai. Autorităţile au decis să desfiinţeze aceste panouri, după ce au primit plângeri de la persoane şocate sau speriate din cauza mesajului.

 

„Marea şi teribila zi. Cine va putea să stea în picioare?" a fost mesajul postat de organizaţia „Family Radio", conform middle-east-online.com.

„Municipalitatea va îndepărta aceste panouri cât mai curând posibil", a declarat Mona Khamis Ebrahim, care răspunde de monitorizarea campaniilor publicitare din Dubai. „A fost o greşeală neintenţionată… Secţia primeşte şi aprobă mii de reclame în fiecare zi. Orice este în contradicţie cu religia islamică nu primeşte aprobare pentru publicitate."

Marie Sheahan, din partea organizaţiei „Family Radio" a declarat că scopul lor este să „avertizeze oamenii cu privire la [ziua judecăţii], indiferent de naţionalitatea lor, de religia lor sau de orice altceva, pentru că această zi va afecta pe toată lumea."

(Foto: middle-east-online.com)