Când s-a aflat că vedeta fotbalului american, cu un Super Bowl sub centură, Russell Wilson, și faimoasa cântăreaţă Ciara formează un cuplu, presa a fost sceptică în privinţa longevităţii relaţiei și a potrivirii de caracter între cei doi. Când s-a aflat că cei doi au luat decizia de a se abţine de la relaţii sexuale, parcă un mare hohot de râs s-a auzit de la Hollywood. Însă, cine râde la urmă, râde mai bine. Cei doi au anunţat de curând că formează o familie.

Cu o fotografie de la nuntă, postată pe Instagram și pe Facebook, cei doi au anunţat: „Noi suntem familia Wilson!” Ceremonia a fost privată și a avut loc în Liverpool, Anglia.

ciara

Spre deosebire de mulţi dintre cei de vârsta sa și mai ales din mediul vedetismului sportiv american, Wilson, de doar 26 de ani, a fost cel care i-a propus cântăreţei o relaţie fără „toate lucrurile extra”, referindu-se la relaţiile intime, pentru a vedea dacă se pot iubi și fără acel element. Wilson a declarat într-un interviu, asemenea unui pastor, că are o relaţie directă cu Dumnezeu și că pe baza acesteia a fost convins să încerce o relaţie cu Ciara. Aceasta, trecută printr-o despărţire de tatăl copilului ei, se pare că a devenit și ea o persoană religioasă și i-a acceptat provocarea.

Presa tinde să compare acest caz cu multiplele cazuri de adolescenţi și cântăreţi pop care și-au pus inele de abstinenţă pe degete și au încercat să pară mai speciali prin prisma acestui aspect, însă promisiunile s-au evaporat rapid. Aici însă nu este vorba despre doi adolescenţi care iau această decizie ori că este la modă, ori că sunt împinși de la spate de către părinţi. Este vorba despre doi adulţi care știu ce înseamnă decizia lor. Russell, deși are doar 26 de ani, a fost deja căsătorit o dată cu iubita din liceu, iar acum este divorţat, iar Ciara, 29 de ani, are un fiu cu fostul ei logodnic, cu care nu s-a mai căsătorit. Russell vorbește despre aceste evenimente, spunând că amândoi au trecut prin „probleme” care i-au adus mai aproape de Dumnezeu. Și, deși nu putem ști ce s-a întâmplat în viaţa lor privată după ce au fost făcute aceste promisiuni, un asemenea exemplu proabstinenţă până la căsătorie este extrem de rar și de important în ziua de azi, când abstinenţa sexuală este la fel de prost văzută sau poate chiar mai prost văzută decât creaţionismul.

Eliza Vlădescu
După absolvirea Facultății de Comunicare și PR din cadrul SNSPA, Eliza Vlădescu a dat televiziunea pentru presa scrisă și de mai bine de 8 ani nu s-a uitat înapoi. Eliza face parte din echipa permanentă de redactori a revistei Semnele timpului.