Mărturia unei femei care a supravieţuit unui triplu avort

868

Se numeşte Beth, are 25 de ani şi spune despre sine că este rezultatul a trei avorturi nereuşite de mama ei. Ulterior, a fost victima unui abuz sexual iniţiat de fratele ei, coşmar care a durat un deceniu. Însă povestea ei are un final fericit.

Tânăra s-a născut în India, după ce mama ei, în vârstă de 15 ani, a încercat de trei ori consecutiv să o avorteze. O dată a mâncat un fruct care ar fi trebuit să ucidă fătul în pântec şi apoi să provoace o pierdere de sarcină, iar a doua şi a treia oară a încercat să se arunce de la etaj, riscând să-şi piardă propria viaţă.

Eforturile sale poate că ar fi continuat dacă tânăra nu s-ar fi întâlnit cu o prietenă care a convins-o să dea copilul spre adopţie. Chiar şi aşa, coşmarul lui Beth nu s-a terminat. Unul dintre fraţii ei vitregi a abuzat-o sexual timp de 10 ani. „Dar Dumnezeu avea alte planuri pentru mine", îşi continuă Beth mărturia.

„Am avut norocul să fiu adoptată nu o dată, ci de două ori. Prima dată fizic, a două oară spiritual, de Dumnezeu", explică Beth. Astăzi tânăra este fotograf profesionist şi lucrează la proiecte care să vorbească despre frumuseţea vieţii, informează Life News.