Netflix o anulează pe Michelle Wolf

126

Talk showul actriţei de comedie Michelle Wolf, The Break with Michelle Wolf , a fost anulat de Netflix după doar un sezon de zece episoade. Wolf are un umor destul de controversat și s-a făcut în special remarcată ca gazdă la Cina Corespondenţilor, susţinută la Casa Albă în luna aprilie.

Christian Headlines intuiește că showul ar fi fost anulat în legătură cu anumite glume nesărate pe care le-a făcut Wolf, printre care: „Dumnezeu să binecuvânteze avorturile și Dumnezeu să binecuvânteze America”. În cadrul serialului, Wolf a mai glumit spunând că avorturile ar trebui incluse în meniul de la McDonald’s și că bărbaţii încearcă să controleze puterea reproductivă a femeilor, blocând prin legislaţii accesul la avort.

Netflix nu a comentat decizia, dar cel mai probabil aceasta a avut de-a face strict cu faptul că showul lui Wolf nu a prins la audienţă. Totodată, Netflix a anunţat și renunţarea la The Joel McHale Show with Joel McHale, un alt talk-show care nu s-a descurcat cu audienţa. Alte voci din presă subliniază faptul că Netflix încearcă mai multe variante pentru a obţine un hit pe acest segment care scârţâie.

În altă ordine de idei, și Chelsea Clinton a intrat pe prima pagină a presei creștine în această săptămână după niște comentarii voalate prin care voia să transmită ideea că deblocarea accesului la avort în anii 1973 a adus miliarde de dolari economiei americane, odată cu intrarea femeilor în câmpul muncii. Evanghelistul Franklin Graham a reacţionat pe Twitter acuzând-o pe Clinton că „seamănă cu Hitler” când încerca să susţină că omorârea evreilor ar face bine economiei germane.

Legalizarea avortului nu a adus nimic în plus ţării noastre, doar ne-a costat 60 de milioane de vieţi preţioase înaintea lui Dumnezeu. Gândește-te ce contribuţie ar fi adus ele. Cred că Dumnezeu va judeca America pentru că a permis omorârea copiilor nenăscuţi”, a conchis Graham.