„Săptămâna Pro-Viaţă” promovează soluţii pentru criza unei sarcini nedorite

76

Televiziunea creștină Alfa-Omega TV a demarat, ieri, ediţia 2016 a „Săptămânii Pro-viaţă”, o campanie socială menită să conștientizeze publicul din România cu privire la răspândirea fenomenului avorturilor în ţara noastră, dar și cu privire la alternativele pe care le au femeile atunci când iau în considerare posibilitatea unui avort.

„De ce să fim pro-viaţă? Ce crede Dumnezeu despre avorturi? Există consecinţe spirituale la nivel naţional în urma avorturilor? Ce atitudine trebuie să avem, în calitate de creștini, faţă de părinţii care au avortat? Care este rolul bărbatului în avort? Vom prezenta un răspuns la toate aceste întrebări”, promit organizatorii campaniei TV care se desfășoară între 21 și 27 martie.

Alfa-Omega TV difuzează, în această perioadă, documentare, filme artistice și mărturii ale unor femei care au ales să nu apeleze la avort pentru a rezolva criza unei sarcini nedorite.

România se menţine în fruntea ţărilor cu cele mai multe avorturi din lume. Conform Institutului Naţional de Statistică, anul 2013 a fost pentru România cel mai greu an de după cel de-Al Doilea Război Mondial în ceea ce privește natalitatea. În primele 11 luni ale anului 2014, populaţia ţării noastre a scăzut cu 48.000 de persoane deoarece nașterile au fost mult mai puţine decât decesele.

Programul campaniei și trailerele filmelor difuzate sunt afișate pe pagina televiziunii și pot fi accesate aici.