Filmul „Courageous” mişcă inimile a mii de poliţişti

623

Aproximativ 1.000 de poliţişti din Filipine şi-au dedicat viaţa lui Iisus după ce au vizionat filmul american „Courageous".

Filmul prezintă povestea a patru ofiţeri de poliţie care, după moartea fiicei unuia dintre ei, se angajează în faţa lui Christos pentru a fi soţi şi taţi mai buni. Modelul acestora a fost urmat de aproximativ 1.000 de bărbaţi din Filipine, după ce filmul a fost difuzat în secţiile de poliţie, în cadrul unei săptămâni dedicate poliţiei.

Evenimentul a avut şi susţinerea bisericilor evanghelice locale, ce au pregătit studii biblice şi seminarii pentru noii credincioşi, conform Christian Post.

Filmul a avut un impact mare şi în Statele Unite, pe fondul unei tendinţe din ultimii 40 de ani: absenţa tatălui din viaţa copiilor săi. Aproape 25.000.000 de copii americani cresc fără un tată care să le fie model şi sprijin. Mulţi bărbaţi au fost impresionaţi şi au decis să se apropie de Dumnezeu pentru a deveni părinţi mai buni.

Filmul „Courageous" a fost lansat anul trecut şi este realizat cu scop misionar de doi fraţi baptişti din Albany, Georgia.