Jefferson Bethke a mai învăţat câte ceva despre Iisus

34

Jefferson Bethke, tânărul cunoscut pentru declaraţia versificată de iubire faţă de Iisus și ură faţă de religie spune că a mai învăţat câte ceva, în răstimpul în care clipul său video a reușit să adune peste 14 milioane de vizualizări.

Bethke şi-a făcut mulţi duşmani vorbind despre diferenţa dintre Iisus şi falsa religie, dar şi prieteni. Unul dintre ei este pastorul Kevin DeYoung, din Michigan (SUA).

De Young a scris un blog pe tema deschisă de Bethke, intitulat „Does Jesus Hate Religion? Kinda, Sorta, Not Really", în care i-a adus critici constructive. „Îl iubim pe Iisus care urăşte religia. Problema este că Nu este adevărat. Iisus era evreu. Participa la serviciile divine din sinagogă. El nu a venit să desfiinţeze Legea şi Proorocii, ci să le împlinească", spune pastorul care încheie blogul în felul următor „frate, dacă urmăreşti acest blog, să ştii că iubesc ce iubeşti şi tu în poezie."

Bethke a apreciat blogul şi criticile. „M-a lovit puternic, dar sunt de acord 100%. Umilit. Binecuvântat. Mulţumesc pentru o creştere dureroasă", i-a scris el pastorului.

Surse: CBN, TGC