Miniseria „Biblia” va avea o continuare

10

Miniseria „Biblia" a fost unul dintre cele mai ambiţioase proiecte de televiziune, și cele mai de succes, înregistrând până la 13 milioane de telespectatori pe episod.

Miniseria de 10 ore de pe canalul History a întrecut cam orice alt program din grila sa orară, inclusiv pe cele de pe NBC. Pentru a se asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla din nou, cei de la NBC au anunţat că vor face o continuare la miniserie, sub numele „D.Hr.: Dincolo de Biblie".

„Vieţile tuturor au fost complet schimbate într-un moment, iar momentele imediat următoare morţii lui Christos au avut impact asupra ucenicilor săi, asupra mamei sale și asupra liderilor politici și religioși ai timpului", a declarat președintele NBC, Jennifer Salke.

Echipa Mark Burnett și Roma Downey, care au creat și produs miniseria „Biblia", vor produce, de asemenea, această continuare. „Este povestea care a schimbat lumea. Milioane de oameni au murit pentru asta și miliarde de oameni trăiesc conform ei. Știm că există o comunitate enormă care va număra zilele până la premiera serialului. Vrem să facem și din acesta un fenomen global, cum a fost și primul", îi citează Huffington Post pe cei doi soţi.