O biserică şi un bar se unesc într-o lucrare inedită de evanghelizare

256

Un pastor şi un proprietar al unui bar din Tulsa, Oklahoma (SUA), se unesc pentru a răspândi Evanghelia în afara clădirii bisericii şi între cei patru pereţi ai barului.

„Când bisericile şi barurile lucrează împreună pentru a-l împărtăşi pe Iisus, ştii că Dumnezeu va face ceva bun”, a declarat Curtis Eastman, pastor al Bisericii Celebrării din Tulsa, pentru Charisma News.

Curtis stie cum este suferinţa cauzată de dependeţa de alcool şi droguri. El a fost exmatriculat de la trei şcoli pentru consumul de droguri, înainte ca Iisus să îi schimbe radical viaţa, într-o cameră de cămin.

Acum, Curtis crede că trebuie să iasă pe străzi şi să convingă oamenii să participe la programe religioase. El vrea ca oamenii din Tulsa să experimenteze dragostea lui Dumnezeu.

Curtis a apelat la Joe Beene, proprietarul barului Drunk Monkey Tavern, şi la un membru al bisericii sale, să îi fie parteneri în acest mod unic de mobilizare. Beene consideră că oamenii care vin în barul său trebuie să audă mesajele pastorului despre Iisus, aşa că a decis să difuzeze live serviciile Bisericii Celebrării, pe marele ecran din barul său. Drunk Monkey Tavern va transmite primul serviciu pe 29 aprilie, împreună cu un brunch gratuit.