O tânără din SUA a adoptat 13 orfani ugandezi

44

O tânără de 22 de ani a uimit lumea prin faptul că și-a abandonat confortul de acasă pentru a trăi într-o ţară din Africa, unde a adoptat 13 orfani.

Katie Davis a părăsit la vârsta de 19 ani viaţa confortabilă pe care o ducea în Statele Unite, s-a mutat în Uganda și a înfiinţa aici o organizaţie non-profit, Amazima Ministries. În prezent, această organizaţie oferă sprijin pentru 1.600 de copii ugandezi și pentru familiile acestora, notează Christian Post.

„Uganda este casa a cca 30 de milioane de persoane și doar o treime dintre acestea au apă potabilă. Un procent șocant de 51% dintre ugandezi trăiesc și își hrănesc familiile cu doar un dolar pe zi. Acestea nu sunt doar niște numere, ci oameni", a declarat Davis.

Povestea lui Katie Davis a fascinat numeroși lideri religioși, acesta fiind prezentată ca un exemplu de dăruire și generozitate creștină. Davis susţine însă că este doar o persoană obișnuită care se străduiește să facă lumea un pic mai bună.

„Să oferi un pahar cu apă, un zâmbet binevoitor, un gând despre mântuire sau să creezi sentimentul de apartenenţă înseamnă să îi tratezi pe toţi cu dragoste, exact așa cum a făcut Iisus", a mai spus tânăra.

(Foto: nedandrewsolomon.com)