Cum se pregăteşte o familie americană de apocalipsă

427

O familie americană care s-a pregătit deja pentru apocalipsă face subiectul unui nou serial prezentat de postul de televiziune National Geographic Channel, numit „Doomsday Castle" (trad. „Castelul Apocalipsei").

Convinşi fiind de faptul că apocalipsa va fi provocată de o undă electromagnetică de şoc (EMP) care va distruge reţelele electrice, cei 11 membri ai familiei şi-au construit un castel în stil medieval, potrivit Live Science. Acesta are un buncăr subteran, pentru a proteja familia împotriva unui atac cu bombă sau uragan, dar are şi rezerve de hrană pentru mai multe săptămâni.

Familia a acceptat să realizeze serialul pentru ca oamenii din toată lumea să se pregătească pentru o eventuală catastrofă. Serialul îl prezintă pe Brent Sr, fost ofiţer de amată şi pe cei 10 copii ai săi, care se antrenează împotriva eventualilor vandali trăgând cu arbaletele şi construind o catapultă.

Ideea de a construi un castel i-a venit înainte de anul 2000, când lumea credea că pe 1 ianuarie, un virus pentru computere va distruge lumea.

http://www.youtube.com/watch?v=EettB1Zzs3A