NASA: De ce nu s-a sfârşit lumea ieri (Video)

104

Cu zece zile înainte de fatidica dată 21.12.2012, vehiculată, în nenumărate forme, drept Apocalipsa mayaşă, specialişti NASA au lansat un videoclip în care discută teoriile despre Apocalipsă.

Cu zece zile înainte de „fatidica" dată 21.12.2012, vehiculată, în nenumărate forme, drept Apocalipsa mayaşă, specialişti NASA au lansat un videoclip în care discută teoriile despre Apocalipsă, informează Mediafax.

Sub titlul „De ce nu s-a sfârşit lumea ieri", clipul se adresează deja celor care vor fi supravieţuit datei de 21.12. „Dacă urmăreşti videoclipul acesta, înseamnă un singur lucru…lumea nu a luat sfârşit ieri", începe materialul video.

Materialul video explică de ce profeţia despre sfârşitul vieţii pe Pământ, bazată pe interpretarea calendarului mayaş străvechi care pretinde că lumea se va sfârşi pe 21 decembrie 2012, este greşită.

„Nu a existat nicio profeţie mayaşă care să prevestească sfârşitul lumii", a spus Dr John Carlson, directorul Centrului pentru arheoastronomie, care studiază fenomenul 2012 de 35 de ani. „Conform teologiei mayaşilor, lumea a fost creată cu 5.125 de ani în urmă, într-o dată pe care am scrie-o sub forma 11 august, 3114 î.Chr. De la data aceasta, care acum va ajunge din nou la 0, s-au scurs 13 cicluri mayaşe, dar nicio profeţie distructivă nu se potriveşte cu acest punct," a declarat Carlson.