Un profet american pretinde că are Noul Mesaj Divin

275

Un cetăţean american pretinde că, începând de azi și până duminică, va prezenta un mesaj adresat de Dumnezeu omenirii. Marshall Vian Summers se consideră noul profet trimis de Divinitate.

Un cetăţean american pretinde că, începând de azi și până duminică, va prezenta un mesaj adresat de Dumnezeu omenirii. Marshall Vian Summers se consideră noul profet trimis de Divinitate.

Contra unei taxe de 600 de dolari – care include masa și cazarea – adepţii lui Summers se vor aduna într-o tabără de patru zile în statul Colorado. În cadrul întâlnirii ei vor descoperi „cei cinci stâlpi" care îi vor face pe adepţi purtători ai „soliei divine". Mișcarea se intitulează „Noul Mesaj de la Dumnezeu".

Stâlpii vor fi: (1) studierea textelor lui Summers, peste 8000 de pagini de revelaţii ale profetului, adunate în timpul ultimilor 25 de ani, (2) un răspuns mondial în faţa încălzirii globale, a epuizării resurselor Pământului și a opresiunii femeilor și săracilor, (3) răspândirea Noului Mesaj de la Dumnezeu către alţii, (4) finanţarea organizaţiei prin donarea a 10% din venituri și (5) recunoașterea lui Summers ca noul Mesager.

Summers pretinde că la vârsta de 33 de ani (1982) a avut parte de o întâlnire cu Cel Nevăzut, o prezenţă angelică. El afirmă că revelaţiile primite nu au la bază religia creștină sau islamică. Deși îl recunoaște pe Mahomed ca ultimul profet trimis până acum, Summers afirmă că el este noul ales pentru un nou mesaj adresat umanităţii.

Noul pretins profet nu va rata ocazia de a lansa un mesaj pentru omenire transmis pe internet pe 11 septembrie.