Un val de rugăciune început pe Wembley străbate toată M. Britanie

52

Peste 32.000 de persoane au participat la o zi de rugăciune pe celebrul stadion Wembley pe 29 septembrie, însă ce a urmat a depăşit toate aşteptările. Momentul a fost un catalizator pentru creştinii din Marea Britanie, care se roagă acum pentru o redeşteptare spirituală naţională, informează Christian Telegraph.

Astfel, credincioşii care au fost prezenţi pe Wembley în urmă cu o lună au organizat evenimente pentru redeşteptare şi au avut iniţiative de amploare.

Între acestea se numără iniţiativa unui grup de organizaţii creştine de tineri (United), care doreşte să păstreze lanţul de rugăciune până la sfârşitul anului 2013. Aceştia fac rugăciuni neîncetat, timp de 24 de ore pe zi, şapte zile în câte o regiune a ţării, după care o altă regiune continuă demersul.

O altă iniţiativă se numeşte „The Neighbourhood Prayer Network" („Reţeaua rugăciunii pentru cartierul tău) care primeşte în fiecare zi sute de înscrieri de la persoane care se roagă pentru ca zona în care locuiesc să fie protejată de Dumnezeu.