Casa ADRA a primit un grant de 40.000 de euro

130

Primaria Generală a Municipiului Bucureşti, prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, a acordat un grant de 42.000 de euro pentru Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Pentru Victimele Violenţei în Familie gestionat, de ADRA România.

Finanţarea va începe din decembrie 2012 şi va sprijini organizaţia în asigurarea adăpostului, hranei, consilierii psihologice, asistenţei sociale şi medicale unui număr de peste 260 de victime ale violenţei în familie.

Directorul ADRA, Sorin Goleanu, a apreciat primirea grantului ca fiind „o oportunitate extraordinară", după un an în care „deşi financiar nu a fost uşor, Dumnezeu a fost cu noi."

În anii trecuţi, Casa ADRA a obţinut finanţare din surse multiple, a declarat Goleanu într-un comunicat. Astfel că, „fie că a fost vorba de vânzare de CD-uri audio pentru Ziua Mamei, fie că a fost vorba de sprijin financiar venit de la ASI România, United Way, ADRA International, donatori privaţi şi, mai nou, subvenţii în baza legii 34 / 1998 de la Ministerul Muncii, an de an am putut face faţă tuturor cheltuielilor necesare implementării acestui proiect".