VIDEO: Tânără cu boala oaselor de sticlă inspiră prin muzica ei creştină

71

Când tânăra Taylor Carptenter s-a născut, părinţii ei au trebuit să o poarte prin casă pe o pernă mare. Fără niciun fel de cunoştinţe anterioare, s-a descoperit că suferea de o boală congenitală, cunoscută ca boala oaselor de sticlă.

Boala presupune că ţesutul osos este de o calitate proastă din cauza unei anomalii de structură a colagenului. Ea se manifestă în mod obişnuit prin fracturi care apar chiar de la primii paşi, dar există şi forme cu manifestare mai târzie. De-a lungul vieţii este nevoie de redresarea chirurgicală a oaselor deformate. La 19 ani, Taylor a trecut deja prin operaţii chirurgicale la picioare, mâini şi spate.

În ciuda dificultăţilor de sănătate, Taylor este extrem de implicată în activităţile de slujire în cadrul bisericii Horizons Christian Fellowship din Clairemont, deşi spune doar pentru a trece cu bine de fiecare zi, presupune un efort considerabil.

„Mă rog şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare nouă zi şi pentru familia mea incredibilă. Dacă am dureri, mă opresc din ceea ce fac şi mă rog să îmi treacă. Tolerez foarte bine durerea zilnică, pentru că Dumnezeu îmi dă putere în fiecare zi," a declarat Taylor pentru Christian Post.

Ultima sa reuşită este realizarea unui album cu 10 cântece creştine, care inspiră pe oricine le ascultă. Taylor spune că vede cum Dumnezeu o foloseşte pentru a transmite curaj celor din jur, creştini sau seculari. De pe scenă, a văzut multe lacrimi de bucurie vărsate de la cei care o ascultau cântând sau cei care făceau cunoştinţă cu ea la sfârşit.