J. Camp, după moartea soţiei: Încă mai cred

636

Avea 23 de ani când, întins pe podeaua unui spital, la doar câteva luni de la căsătorie, Jeremy Camp își plângea cu disperare soţia, bolnavă de cancer ovarian. Charisma News relatează despre lupta tânărului cântăreţ de muzică creștină contemporană, pentru a continua să creadă în Dumnezeu, în ciuda durerii.

În februarie 2001, Jeremy a trebuit să înfrunte realitatea: soţia lui nu mai era. În miezul întrebărilor răscolitoare pe care Jeremy, un creștin devotat, I le-a adresat lui Dumnezeu, era nevoie ca el să se decidă ce va face mai departe cu viaţa lui.

Tânărul povestește că L-a întrebat de nenumărate ori pe Dumnezeu de ce nu i-a vindecat soţia. „Aveam credinţă. Eram credincios. De ce?". Răspunsul pe care spune că l-a primit nu a fost cel pe care și-l dorea să audă: „Nu trebuie să știi de ce. Nu acesta este scopul Meu pentru tine. Vreau ca tu să fii o demonstraţie a vieţii prin credinţă."

În anii care au urmat tragediei, Jeremy Camp și-a continuat cariera, a vândut milioane de CD-uri, s-a clasat de 17 ori în topurile de specialitate și a câștigat câteva premii Dove (care recunosc meritele artiștilor creștini contemporani). În 2003, Jeremy s-a recăsătorit și astăzi el are trei copii.

Camp a anunţat că, în perioada următoare, va publica o carte intitulată, asemenea melodiei compuse după moartea soţiei sale, „I Still Believe" – „Încă mai cred". Artistul spune că dorește să transmită cititorilor atitudinea pe care a înţeles-o și a trăit-o el însuși: „Doamne, nu înţeleg, dar voi avea încredere în Tine."