Fiica unei supravieţuitoare de la Auschwitz: OMS e ca Hitler

54

Fiica unei supravieţuitoare de la Auschwitz a trimis o srisoare deschisă către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), în care acuză organizaţia că promovează uciderea copiilor nenăscuţi, în ghidul pentru „avorturi sigure".

Manualul, un ghid tehnic şi politic pentru sistemele de sănătate, a fost publicat pentru prima dată în 2003. Ghidul include patru capitole mari: statistici ale avorturilor periculoase pe glob, cele mai recente recomandări clinice pentru operaţia de avort, recomandări pentru a creşte la scară mai largă aceste „servicii" şi sfaturi privind legislaţia şi elaborarea de politici privind avortul.

În scisoarea către OMS, Peggy "Lennon" Clores din New York spune că nu există niciun dubiu că un copil nenăscut este o fiinţă umană şi că „asemenea lui Hitler, voi ascundeţi dovezile de lume şi de inima voastră," relatează LifeSiteNews.

Ea a mai criticat OMS pentru că organizaţia continuă să recomande avortul în ciuda dovezilor care arată efectele negative asupra fizicului şi psihicului femeilor.

„Femeile merită mai mult. O organizaţie de sănătate nu poate justifica crime împotriva umanităţii," a mai spus Clores.

Bunicii ei au murit la Auschwitz, dar mama sa a reuşit în mod miraculos să supravieţuiască, datorită talentului său muzical, fiind recrutată să cânte în orchestra lagărului.

Scott Fischbach, director executiv al organizaţiei Minnesota Citizens Concerned for Life Global Outreach a declarat că ghidul OMS este o lectură terifiantă şi că „ urmând instrucţiunile acestui ghid, femei şi copii vor muri, în special în ţările în curs de dezvoltare. Unele dintre recomandările OMS se bazează pe dovezi foarte puţine. Sunt neglijente şi mortale," citează LifeSiteNews.