Orice copil poate să obţină Nota 10. Editura Viaţă şi Sănătate vine, de 1 Iunie, cu o ofertă de nerefuzat pentru părinţi, bunici şi cadre didactice. Este vorba despre Nota 10, revista care îi învaţă pe copii să trăiască frumos și să se dezvolte armonios.

 

„Nota 10 este o revistă educativă lunară adresată copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani, cu scopul promovării de valori morale şi a susţinerii părinţilor şi cadrelor didactice în procesul de formare intelectuală şi de integrare socială a copiilor. Prin titlu şi conţinut, revista fixează ca ţintă pentru cititorii ei atingerea excelenţei în toate domeniile vieţii," spune coordonatorul departamentului de carte pentru copii din cadrul Editurii Viaţă şi Sănătate, Florin Bică.

Povestirile din Nota 10 îi învaţă pe copii despre importanţa stimei de sine, a educaţiei, a relaţiilor bune cu cei din jur, a respectării părinţilor, a folosirii eficiente a timpului, a exerciţiului fizic etc. Personalităţile prezentate la rubrica „Oameni celebri" (exploratori, compozitori, scriitori, inventatori ş.a.) se constituie în modele de viaţă. Rubricile de ştiinţă îi iniţiază pe cei mici în tainele mediului înconjurător şi îi ajută să descopere armonia şi designul inteligent al naturii.

Serialele de bandă desenată cu teme biblice contribuie nu doar la familiarizarea copiilor cu personajele importante ale Bibliei, dar şi la găsirea unor modele de comportament şi atitudine. Rubricile de limbă engleză îi ajută pe copii să îşi fixeze, într-un mod plăcut, cunoştinţele de vocabular şi regulile de bază ale gramaticii limbii engleze. Paginile cu jocuri şi activităţi îi provoacă să îşi testeze şi să îşi dezvolte spiritul de observaţie, capacitatea de a face deducţii şi conexiuni logice, precum şi creativitatea.

Pentru comenzi şi abonamente:

vizitaţi site-ul www.viatasisanatate.ro

scrieţi pe adresa de e-mail: comenzi@viatasisanatate.ro

sunaţi la numărul: 021 323 00 20.

Puteţi descărca GRATUIT unul dintre numerele revistei, în format PDF, de AICI.