A apărut ediţia din luna mai a revistei Semnele timpului

212

A apărut ediţia din luna mai a revistei Semnele timpului. Cu titlul de copertă „Viitorul monedei unice" și editorialul „Tăceri strigătoare la cer", în 48 de pagini, ediţia curentă Semnele timpului vă invită la o analiză creștină, cu opinie, a evenimentelor lumii de azi.

A apărut ediţia din luna mai a revistei Semnele timpului. 

Cu titlul de copertă „Viitorul monedei unice" și editorialul „Tăceri strigătoare la cer", în 48 de pagini, ediţia curentă vă invită la o analiză creștină, cu opinie, a evenimentelor lumii de azi.  În cadrul secţiunii ACTUALITATE sunt abordate subiecte din zona de religie, politică și economie. Noul ecumenism (religie, Marius Necula) În data de 14 martie a.c., papa Benedict al XVI-lea a vizitat o biserică luterană din Roma, gest menit să promoveze unitatea în rândul creștinilor. Cârjă sau baston? (politică, Christian Sălcianu)Două lucruri atrag atenţia: susţinerea totală a Israelului de către SUA și interesul profund al lumii evanghelice americane pentru convertirea evreilor la creștinism. Viitorul monedei unice (economic, Cristina Modoran și Mădălina Toader)În contextul crizei din Grecia, în prezent economiștii vorbesc tot mai frecvent despre prăbușirea monedei euro.  Secţiunea PERSPECTIVE propune patru articole în rubricile lifestyle, social, istorie și Biblie. Mai este timp pentru fericire (lifestyle, Alina Kartman) În ochii românului, a avea „de toate" pare, mai degrabă, un ideal îndepărtat. Deloc surprinzător, românii sunt unul dintre cele mai nefericite popoare ale Europei. Recucerirea lumii prin bunătate (social, Ecaterina Didiţel) „În această viaţă nu putem face lucruri mari. Putem face doar lucruri mici cu o dragoste mare", spunea maica Tereza. Revoluţia lui Gutenberg (istorie, Marius Creţa)Obișnuiţi cu rapiditatea internetului și cu bibliotecile digitale, tinerii de azi cu greu își mai pot imagina o lume în care cărţile erau copiate de mână. Biblioteca Sacră (Biblie, Florin Bică)În veacuri pierdute în negura timpului, Biblia a fost cartea pentru care unii au ales să moară pe rug sau în temniţă.

Revista Semnele timpului costă 4.5 ron și se găsește în librăriile Sola Scriptura, în centrele de carte și sistemul de colportaj ale editurii Viaţă și Sănătate. Pentru evenimente publice (ziua ușilor deschise, simpozioane, concerte), ocazii evanghelistice și comenzi de volum oferim discount.  Puteţi să vă abonaţi oricând în cursul anului la revista Semnele timpului, pe o perioadă de 6 luni (24 ron) sau 12 luni (48 ron).

Contact: redactie@semneletimpului.ro , tel. 021 323 00 20 (interior 107).

Din luna iunie revista va avea pagină de poșta redacţiei. Așteptăm reacţiile, comentariile și opiniile dvs. Semnele timpului – Gândește mai departe | www.semneletimpului.ro