Beyoncé dezvăluie cea mai importantă lecţie pentru fiica ei

63

Numită recent cea mai frumoasă femeie din lume, cântăreaţa Beyoncé (30 de ani), devenită mămică în luna ianuarie, dezvăluie cea mai mare lecţie de viaţă care a pregătit-o pentru fiica ei Blue Ivy: frumuseţea adevărată vine din interior.

„Cel mai important lucru este să o învăţ pe Blue să nu se concentreze asupra esteticului. Frumuseţea stă în cine ești, în fiinţa ta umană”, a afirmat Beyoncé pentru revista People, publicaţia care a numit-o cea mai frumoasă femeie din lume.

Câștigătoare a premiului Grammy, Beyoncé afirmă că naşterea a ajutat-o să se simtă cu adevarat frumoasă, iar cuvântul dragoste are o altă însemnătate acum. „Ma simt mult mai frumoasă decât m-am simţit vreodată, deoarece am dat naştere. Nu m-am simţit niciodată atât de conectată, niciodată nu am simtit că am un astfel de scop pe acest pământ. A avea o fiică înseamnă a lăsa o moştenire adevărată. Cuvântul 'dragoste' înseamnă ceva complet diferit acum.”

De când a devenit mamă, Beyoncé a fost foarte preocupată de exemplele pe care le-ar putea avea fiica ei. Cântăreaţa a mulţumit printr-o scrisoare primei doamne, Michelle Obama, pentru că aceasta reprezintă un exemplu pozitiv pentru Blue Ivy: „Michelle, îţi mulţumesc foarte mult pentru fiecare lucru pe care îl faci pentru noi. Sunt mândră să am o fiică care să crească într-o lume în care să se poate uita la oameni ca tine.”