De azi, Semnele timpului are 7.000 de prieteni pe Facebook

20

7.000 este statistica zilei pentru revista Semnele timpului, statistică ce merită sărbătorită pentru că ea reprezintă, de azi, numărul cititorilor care s-au abonat la pagina ST de Facebook.

În 770 de zile de existenţă, semneletimpului.ro a reușit să adune în jurul său o comunitate de 7.000 de utilizatori (aproape câte unul pentru fiecare articol publicat până acum). Revista se mândrește cu un public de limbă română din peste 150 de ţări, care a accesat site-ul de peste 2.600.000 de ori.

Nu mai puţin de 355.500 de oameni au intrat măcar o dată pe site-ul care s-a angajat, începând cu 8 februarie 2010, să fie un furnizor de informaţii și perspective creștine asupra actualităţii.

De astăzi, semneletimpului.ro îţi oferă zilnic analize și sinteze proaspete, încă de la primele ore ale dimineţii. Rămânem în pas cu evenimentele publicând pe parcursul zilei știrile care te interesează și care îţi oferă nu doar informaţia, ci și sensul ei. Am rezervat o secţiune specială pentru cititorii preocupaţi de esenţial: revista presei, care îţi oferă imaginea zilei la nivelul evenimentelor de maximă importanţă, din lumea politică, religioasă, precum și din alte domenii de interes practic.

Ne bucurăm pentru cei doi ani în care ne-ai fost alături și suntem încântaţi să gândim împreună mai departe.