După trei ani, Semnele timpului își relansează site-ul

67

Semnele timpului se vrea o revistă care îţi spune mai mult decât mersul lumii: îţi oferă sensuri. Se vrea o revistă care îţi oferă mai mult decât actualitate: îţi oferă valori. Se vrea o revistă care îţi propune mai mult decât schimbări: îţi oferă soluţii. Se vrea o revistă care îţi arată mai mult decât provocări: îţi oferă susţinere. Pentru că statisticile ne spun că reuşim să îndeplinim aceste deziderate, am decis să ducem totul la un alt nivel prin relansarea site-ului semneletimpului.ro.

Lansarea site-ului semneletimpului.ro, pe 8 februarie 2010, a fost şi primul eveniment organizat de echipa redacţională, o piatră de hotar pentru dezvoltarea revistei.

După aceasta, a urmat în martie 2010 organizarea unui concert extraordinar de Paşte, la Palatul Parlamentului, unde a fost lansat şi numărul special al revistei din acel an, cu 19 articole despre „Ultimele zile ale lui Iisus”.

În luna octombrie 2010 revista a organizat prima ediţie a congresului internauţilor creştini, „Conexiuni-mult mai aproape”, în care timp de trei zile o echipă de specialiști a ţinut seminare şi ateliere despre metodele comunicării eficiente online.

Anul 2012 a fost special în primul rând prin lansarea colecţiei de carte Semnele Timpului. „Evanghelia veşnică pentru o lume veşnic în shimbare” de Jon Paulien şi „O geneză sigură pentru o lume nesigură” de L. James Gibson sunt primele două cărţi care au fost publicate şi date spre vânzare. În curând vor apărea „Viaţa fără limite”, de Clifford Goldstein şi „Origini” de Ariel A. Roth. Această colecţie a fost gândită pentru a împlini nevoile cititorilor care îşi doresc ceva mai mult, mai complex, mai edificator, analize mai detaliate şi complexe decât cele care sunt disponibile în revista tipărită.

Tot pentru a veni în aşteptarea nevoilor cititorilor noştri, am decis să ducem totul la un alt nivel refăcând complet interfaţa website-ului. Văzând cum numărul cititorilor a crescut vizibil de la an la an (94.000 de vizitatori în 2010, 205.000 de vizitatori în 2011 şi 280.000 de vizitatori în 2012), am hotărât că trebuie să facem ceva pentru ca dorinţa de interacţiune a utilizatorilor să poată fi îndeplinită. Astfel, noul design al site-ului integrează funcţionalităţi care permit accesarea mult mai facilă a informaţiei căutate, iar pentru ca navigarea site-ului să fie o experienţă cât mai plăcută, punem la dispoziţia utilizatorului posibilitatea de a-şi personaliza site-ul după priorităţi.

Pentru a marca această piatră de hotar, echipa redacţională împreună cu Editura Viaţă şi Sănătate au organizat un eveniment ce va avea loc pe 5 martie. Pentru a fi parte la eveniment şi a cunoaşte întreaga echipă a redacţiei Semnele timpului puteţi să urmăriţi marţi pe site transmisiunea live, care va cuprinde şi relansarea site-ului.

Repere în dezvoltarea site-ului

– pragul de 10.000 vizitatori unici – mai 2010- pragul de 20.000 vizitatori unici – martie 2011- pragul de 30.000 vizitatori unici – martie 2012- pragul de 40.000 vizitatori unici – ianuarie 2013- prima lună – februarie 2010 – 2.169 de vizitatori vs. februarie 2013 – 42.669

– 31 ianuarie 2013 – clasare pe locul 6 în clasamentul pe zi al categoriei „spiritualitate”, pe trafic.ro- în total, de pe 8 feb 2010 până în prezent am înregistrat 635.000 de vizitatori unici, peste 1.500.000 vizite, peste 4.300.000 pagini vizualizate, circa 9.000 de articole scrise

Cele mai populare articole din cei 3 ani

Cea mai slabă femeie le educă pe tinere

Ce NU au făcut japonezii după cutremur Predicţiile unei civilizaţii dispărute Ce se întâmplă în organism după ce bei un pahar de Coca-Cola Eliminarea zahărului este secretul pentru a trăi la 40 de ani ca la 20 Ce este de fapt Scientologia Cele 10 porunci au fost rescrise. Vezi cum sună ele acum Cutremur și tsunami în Japonia sau cum suntem minţiţi Topul universităţilor din România dupa standardele UE

Discipolii şi-au întrebat Maestrul: „Când?” Când se va întoarce Maestrul? Şi ce semne vor anunţa că venirea lui e aproape? Maestrul le-a răspuns: „Voi veni în ceasul în care nu vă gândiţi!” Semnele timpului – Gândeşte mai departe