Editura „Viaţă și Sănătate”, prezentă la Salonul Bookfest 2012

70

Editura „Viaţă și Sănătate" va fi prezentă, până pe 3 iunie, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2012, din capitală. Printre surprizele pe care editura le-a pregătit vizitatorilor Bookfest 2012 se numără două lansări de carte, programe educative și recreaţionale pentru copii, precum și programe de promovare a sănătăţii.

 Standul B14, din Pavilionul C2 al galeriilor Romexpo, a fost special amenajat pentru a putea găzdui oferta de cărţi spirituale, educative și de sănătate disponibile în oferta Editurii „Viaţă și Sănătate”.

Joi, 31 mai, începând cu ora 18:00, va avea loc lansarea cărţii „Pune și… sare" – o colecţie de întâmplări cu tâlc, pentru condimentarea vieţii de familie – semnată de pastorul George Uba. În pregătirea acestui eveniment, vizitatorii târgului vor putea achiziţiona cărţi pe teme legate de familie, la preţuri speciale.

Vineri, 1 iunie, copiii sunt așteptaţi la stand pentru a se bucura de sesiunile de povestiri și alte surprize pregătite special pentru ei. Tot atunci se vor acorda reduceri la cărţile pentru copii, între care și Biblia de colorat (o premieră pentru ţara noastră).

Sâmbătă, 2 iunie, vizitatorii vor putea găsi la stand personal calificat să evalueze starea generală de sănătate și să ofere consiliere medicală. Programul merge mână în mână cu publicarea în limba română a bestseller-ului dr. George D. Pamplona-Roger, Sănătate prin alimentaţie.

Duminica, 3 iunie, autoarea Elena Pridie le va dezvălui participanţilor la Bookfest secretele bucătăriei ei, cu prilejul lansării cărţii Gătește repede, sănătos și gustos. Tot duminică este și ziua reducerilor la cărţile de sănătate.

Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2012 este un proiect cultural organizat de Asociaţia Editorilor din România şi co-finanţat de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.