Editura Viaţă și Sănătate vă dă întâlnire la Gaudeamus

59

Editura Viaţă și Sănătate lansează astăzi, la ora 18:00, în cadrul Târgul Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură, setul „Descoperă Biblia” - o colecţie de 6 volume pentru copii.

Editura Viaţă și Sănătate lansează astăzi, la ora 18:00, în cadrul Târgul Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură, setul „Descoperă Biblia” – o colecţie de 6 volume pentru copii.

Cu ocazia Târgului de Carte Gaudeamus, setul „Descoperă Biblia", de la Editura Viaţă și Sănătate (EVS), beneficiază de o reducere semnificativă de preţ, de la 210 lei la 165 lei pentru cele 6 volume create special pentru cei mici.

Sâmbătă, 23 noiembrie, standul EVS se transformă în sală de lectură. Astfel, vizitatorii vor putea citi acolo orice titlu de la editură, până la ora 17:00, când se va deschide din nou vânzarea. Multe alte surprize îi așteaptă pe cei care vor vizita standul editurii, locaţia fiind pavilionul central Romexpo, nivelul 7.70, stand 378.

Târgul Gaudeamus a fost deschis miercuri, 20 noiembrie, și reunește peste 600 de evenimente editoriale și expoziţionale, prezentate de aproximativ 400 de expozanţi. Poate fi vizitat până duminică, 24 noiembrie. Programul de vizitare a târgului este: miercuri – vineri, între orele 11:00 și 20:00, sâmbătă și duminică – între orele 10:00 și 20:00. Accesul publicului în incintă se face pe baza biletelor de intrare, în valoare de 5 lei, a abonamentelor valabile pe toată perioada manifestării (10 lei) sau gratuit pentru următoarele categorii de vizitatori: copii cu vârste sub 7 ani, elevi, studenţi, cadre didactice, profesioniști din aria editorial-educaţională, jurnaliști, pensionari, persoane cu dizabilităţi.

Cel mai longeviv târg de carte din România prezintă un ansamblu de mii de titluri de pe piaţa românească și cea internaţională. În plus, oferă o paletă largă de evenimente și alte surprize ale marilor edituri, precum: Humanitas, Polirom, RAO, Curtea Veche Publishing, Litera International, Corint, Nemira, Paralela 45, All, Trei ș.a.m.d.Și cu această ocazie vor avea loc proiectele Gaudeamus: Concusrul Naţional de Lectură „Mircea Nedelciu", Cărţile se-ntorc acasă, Invitaţi de nota 10, Olimpicii României și Tombola Gaudeamus. Premiile fiind decernate duminică, 24 noiembrie, la ora 14:00.