Semneletimpului.ro, locul 7 în clasamentul de Spiritualitate trafic.ro

126

După trei ani de la lansare, cu un total de 54.371 vizitatori unici în luna aprilie 2013, semneletimpului.ro a ocupat locul 7 în topul site-urilor de spiritualitate din România. Cea mai bună performanţă înregistrată anterior era locul 9, ocupat în luna februarie 2013. Conform datelor furnizate de trafic.ro, în secţiunea Spiritualitate a clasamentului sunt înregistrate 453 de site-uri.

După trei ani de la lansare, cu un total de 54.371 vizitatori unici în luna aprilie 2013, semneletimpului.ro a ocupat  locul 7 în topul site-urilor de spiritualitate din România. Cea mai bună performanţă înregistrată anterior era locul 9, ocupat în luna februarie 2013. Conform datelor furnizate de trafic.ro, în secţiunea Spiritualitate a clasamentului sunt înregistrate 453 de site-uri.

De asemenea, luna aprilie a adus şi noutatea intrării site-ului semneletimpului.ro în primele 500 de site-uri româneşti din clasamentul general realizat de trafic.ro. Performanţa a fost posibilă după ce numărul de vizitatori de pe semneletimpului.ro a crescut continuu, începând din luna septembrie 2012.

În prezent, numărul de vizitatori înregistrat într-o lună de semneletimpului.ro este similar numărului celor care vizitează site-urile ziarelor locale Monitorul Expres (Braşov), Ziua de Vest (Timişoara), Observatorul de Prahova (Ploieşti) sau al revistelor CIAO şi FELICIA. În topul site-urilor de ştiri/massmedia alcătuit de trafic.ro, semneletimpului.ro ocupa, în aprilie 2013, locul 73 dintr-un total de 742 de site-uri înregistrate în această secţiune.

„Pe termen mediu considerăm că o ţintă realizabilă este ocuparea locului 2 în topul site-urilor de spiritualitate şi să intrăm în primele 30 de site-uri româneşti din categoria ştiri/massmedia”, a declarat Norel Iacob, redactorul-şef al revistei Semnele timpului. „Pentru aceasta este nevoie, mai ales, de promovare. Site-ul nostru încă nu este cunoscut pentru că nu au existat fondurile necesare pentru a investi în promovare. În prezent, calitatea şi cantitatea de materiale pe care le publicăm zilnic ar atrage în mod cert un număr mult mai mare de vizitatori, dacă aceştia ar cunoaşte oferta site-ului nostru” a adaugat Norel Iacob.