Eumine Choi, un tânăr de 25 de ani, a surprins într-o imagine un moment atât de emoţionant, încât a făcut rapid ocolul lumii și care ne reamintește că taţii sunt supereroi pentru copiii lor.

Tocmai se întorcea de la serviciu, iar afară ploua cu găleata, când Choi a zărit pe trotuar un bărbat mergând alături de fiul său. Tânărul a fost impresionat de un gest plin de dragoste al tatălui faţă de copil. Udat până la piele de ploaie, bărbatul a ales să își protejeze copilul, chiar dacă însemna să aibă el însuşi de suferit.

„Tatăl avea în mână o servietă de piele și niște mâncare și, în loc să se îngrijoreze pentru el, i-a dat umbrela fiului său. De fapt, fiul nici nu o ţinea; tatăl o ţinea în locul lui; numai anumiţi oameni s-ar gândi să facă așa ceva”, a povestit Choi pentru publicaţia Metro.

Tânărul povestește că gestul la care a fost martor l-a făcut să își amintească de tatăl său și de gesturile de afecţiune faţă de el; gesturi pe care atunci când era mic poate nu le-a observat, dar pe care acum cu siguranţă le preţuiește. De altfel, Choi crede că, la rândul său, nici copilul din imagine nu concepea în acel moment dimensiunea actului de bunătate al tatălui său.

„Cred că toată lumea poate înţelege într-un fel și îşi poate da seama cât de altruist este acest gest. A atins un punct sensibil. Taţii nu primesc suficientă recunoaștere precum ar merita”, a încheiat Choi.

El a ţinut să le împărtășească prietenilor săi acest moment emoţionant. Așa că a publicat imaginea pe populara platformă web Reddit. În descrierea imaginii, el notează: „Ce înseamnă dragostea? Sper că atunci când va crește, fiul să își dea seama cât de norocos este. Dă mai departe.”

Imaginea sa a fost vizualizată de peste 4,5 milioane de oameni. De asemenea, a primit numeroase comentarii, iar o parte dintre acestea au venit de la utilizatori emoţionaţi și inspiraţi de povestea spusă de fotografie.

„Vedeţi, tatăl face mai mult decât să nu îl lase să se ude. Îl învaţă cum să îi pună pe alţii pe primul loc”, a comentat unul dintre internauţi. Alţi utilizatori care au avut cuvinte de laudă pentru gestul tatălui nu au ezitat să scrie: „dă-i omului aceluia o medalie” sau „tatăl meu a fost așa cu noi toţi cei trei copii ai lui. A fost ceva normal pentru el să se abată de la drumul lui pentru fericirea și căminul nostru. Empatie.”

View post on imgur.com

Foto: Pixabay