Când fiica familiei Fowler și-a anulat nunta cu 40 de zile înainte de data stabilită, părinţii au rămas cu banii plătiţi și cu toate aranjamentele făcute.

Dar în loc să anuleze totul și oricum să piardă banii, au decis să schimbe lista invitaţilor, cu 200 de oameni ai străzii. „A fost o viziune”, a spus Carol Fowler despre ideea soţului ei. „S-a rugat pentru asta în timpul nopţii și Dumnezeu l-a îndreptat spre direcţia corectă”.

Soţii Fowler au donat practic nunta organizaţiei nonprofit Hosea Feed The Hungry, unde fiica lor lucrase ca voluntar când era mai mică. Organizaţia din Atlanta, SUA, oferă resurse și servicii oamenilor străzii.

Astfel, pe 15 septembrie, mai multe autobuze au transportat 200 de familii cu copii la locaţia de lux unde trebuia să se organizeze nunta. „Toate farfuriile au fost golite și nu a mai rămas nimic în plus. A fost o experienţă care ne-a deschis ochii”, povestește Carol.

„Când te uiţi la feţele celor care au participat la eveniment, arată ca mine și ca tine. Sunt familii muncitoare care dintr-un motiv sau altul au rămas fără un loc unde să stea şi trebuie să o ia de la început. A fost grozav. A fost foarte emoţionant”, a declarat și Willie Fowler, pentru ABC News.

Eliza Vlădescu
După absolvirea Facultății de Comunicare și PR din cadrul SNSPA, Eliza Vlădescu a dat televiziunea pentru presa scrisă și de mai bine de 8 ani nu s-a uitat înapoi. Eliza face parte din echipa permanentă de redactori a revistei Semnele timpului.