Un tânăr care filmează videoclipuri cu farse şi le postează pe Youtube a schimbat definitiv viaţa unui om al străzii, Martin, care nu încetează să le vorbească oamenilor din jur despre dragostea lui Iisus.

Pe 29 iulie, Vitaly Zdorovetskiy şi-a propus să schimbe ziua unui om al străzii. Atunci, l-a găsit pe Martin, căruia i-a oferit bucuria de a avea haine noi, l-a dus la frizer şi i-a plătit două nopţi într-un hotel. Foarte recunoscător, Martin a recunoscut atunci că marele său vis este să aibă dinţi.

O lună mai târziu, Vitaly a dorit să-i îndeplinească visul lui Martin şi, după consultaţia stomatologică, Martin a trecut printr-o serie de extracţii. La final, Martin a primit o proteză dentară completă.

Momentul emoţionant a fost descris de Martin ca ziua în care a primit cadou o bicicletă de la tatăl său. Schimbarea l-a transformat complet pe fostul om al străzii. Acum, Martin are un loc de muncă, s-a împăcat cu soţia lui şi vorbeşte permanent despre Iisus. „Viaţa mea este fericită acum. Toate slăbiciunile pot fi depăşite dacă Îl iubeşti pe Iisus. El este totul", a declarat Martin.

Sursa: Christian Post