Femeie pastor: „Femeile nu trebuie să fie sexi pentru a fi frumoase”

463

Sarah Sheeva este pastor în Brazilia și o militantă pentru abstinenţa înainte de căsătorie. Recent, a ţinut un program dedicat femeilor în New Jersey, SUA, în care a făcut un apel la întorcerea la un stil mai conservator de îmbrăcăminte pentru a combate „imoralitatea sexuală din ziua de azi."

Sheeva a sugerat ca oamenii să se întoarcă la moda anilor 50 pentru a eradica tentaţiile sexuale care abundă în societatea modernă. Unele feministe au criticat propunerea ei pentru că ar obliga femeile să facă un pas în spate. Sheeva a explicat că ea doar încearcă să lupte „pentru dreptul de a fi respectate fără să trebuiască să apelăm la farmec."

Sheeva a dat un exemplu venind îmbrăcată într-o rochie până sub genunchi, albastră cu buline albe, prinsă cu o centură din saten roșie, un bolero alb pe deasupra, accesorizată cu mănuși și pantofi tot roșii. Ea a recunoscut că nu este un stil în care se îmbracă în viaţa de zi cu zi, dar a vrut să le arate femeilor că nu au nevoie să fie sexi „în modul modern de a gândi", pentru a fi frumoase și atractive.

Programul pe care l-a dedicat femeilor, este format din lecţii care să le înveţe cum să nu atragă tipul greșit de bărbat, chiar și din biserică, și se bazează pe principii biblice. Mesajul principal este că femeile trebuie să trimită semnalele potrivite unui bărbat și asta începe în primul rând de la îmbrăcăminte, scrie ChristianPost.