Boxerul Manny Pacquiao invocă Biblia împotriva căsătoriilor gay

72

Boxerul şi guvernatorul filipinez, devenit creștin, Manny Pacquiao, a declarat în cadrul unui interviu că se opune redefinirii căsătoriei pentru a include cuplurile de acelaşi sex şi a explicat faptul că oamenii ar trebui să ţină întotdeauna cont de Cuvântul lui Dumnezeu, relatează Christian Post.

Într-un interviu acordat în Los Angeles, California, Pacquiao a vorbit despre necesitatea de a pune Cuvântul lui Dumnezeu pe primul loc.

Referindu-se la decizia preşedintelui Obama de a pleda pentru căsătoriile de acelaşi sex, boxerul a citat Leviticul 20:13 – „Dacă un om se culcă cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie, amândoi au făcut un lucru scârbos, să fie pedepsiţi cu moartea, sângele lor să cadă asupra lor”.

Obama a încercat să explice raţionamentul său invocând regula de aur care spune „să îi tratezi pe ceilalţi cum ţi-ar plăcea să fii şi tu tratat”, ca justificare pentru ignorarea altor versete care condamnă homosexualitatea în Biblie.

Paquiao a afirmat că îl respectă pe președintele Obama, însă acesta ar trebui să citească Biblia, sau „manualul de viaţă”, pentru o societate mai bună.

„Dumnezeu pretinde ca bărbaţii şi femeile să se unească în căsătorii legale, dacă se iubesc. Nu ar trebui să fie de acelaşi sex,…, ca şi în zilele din Sodoma şi Gomora”, a adăugat Pacquiao, potrivit ChristianPost.