Îmbrăcată în rochia albă de mireasă, Kayleigh Duff pare să aibă toată viaţa în faţă. Din poze nu se vede că tânăra de 23 de ani, mamă singură a unui copil, are cancer în fază terminală.

Kayleigh a fost devastată când a aflat că moștenirea unei gene defecte s-a transformat în cancer la ficat. Aceeași malformaţie rară i-a omorât tatăl pe când avea doar 37 de ani.

Kayleigh a început chimioterapia, dar și-a întocmit și o listă cu lucruri pe care vroia să le facă înainte să moară. Căsătoria era una dintre ele. Iar prietena ei cea mai bună, Katie Birch, a fost cea care a decis că absenţa unui partener în viaţa ei nu trebuie să stea în calea îndeplinirii ultimelor sale dorinţe.

Așadar, i-a organizat o nuntă surpriză, ca în povești, deși nu era reală. Gestul impresionant a venit din partea modelului Danny Whisker, care a acceptat sa fie mirele tinerei. „A fost puţin stânjenitor la început pentru că era, evident, o situaţie bizară și nu mă puteam opri din râs. Nu mă așteptam la asta, a fost un lucru nebunesc, dar a fost un vis devenit realitate. Rochia a fost superbă și totul a ieșit grozav”, a declarat Kaileigh pentru DailyMail.

Kayleigh a descoperit cancerul anul trecut în iunie și, cu toate că a fost operată cu succes, boala a revenit, iar doctorii i-au spus că de data aceasta nu va mai scăpa de ea. Cu toate acestea, Kayleigh a început chimioterapia pentru a petrece cât mai mult timp cu fiul ei de doi ani.