Catalogul ADRA oferă sugestii inedite pentru daruri de Crăciun

57

Cum ar fi ca anul acesta, cadourile pe care le oferim să fie nu doar ceva frumos, ci ceva cu adevărat ceva util pe termen lung? Cum ar fi să dăruim unei fetiţe din India darul de a nu fi violată, prin simpla plată a şcolarizării sale? Sau găzduire victimelor violenţei domestice? Sau un curs de perfecţionare pentru ca o familie să aibă o sursă sigură de venit? Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor face asemenea sugestii de daruri în catalogul de anul acesta, cazuri pe care oricine le poate sponsoriza cu câte puţin.

Darurile pot fi găsite în Catalogul de Daruri cu Adevărat Utile al ADRA, disponibil la GiftCatalog.ADRA.org şi sugestiile sunt nenumărate. Pentru cei din ţările în curs de dezvoltare, un cadou foarte preţuit ar fi o vacă, o capră sau un stup de albine – pentru a-şi asigura traiul şi pentru a câştiga ceva bănuţi în plus. Zece stupi furnizează venituri durabile suficiente pentru o familie într-o ţară în curs de dezvoltare pentru a pune mâncare pe masă, a-i trimite pe copii la şcoală şi a le plăti asistenţa medicală adecvată.

Apoi, cadourile sub forma rechizitelor şcolare sau a îmbrăcămintei şi încălţămintei pot fi un ajutor considerabil pentru copiii care nu au posibilitatea să continue şcoala şi care ar risca să devină malnutriţi sau infractori.

Sursa: Adventist.org