CONCERT caritabil la Biserica Neagră îi aduce împreună pe coriștii Voces și organistul Steffen Schlandt

39

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA România) organizează un concert caritabil pentru a strânge fondurile necesare finanţării studiilor a 22 de elevi fără posibilităţi materiale din judeţul Brașov, în cadrul programului naţional „Vreau la școală". Concertul va fi susţinut de Grupul Voces, împreună cu organistul Steffen Schlandt, și va avea loc sâmbătă (28 septembrie), ora 18.00, la Biserica Neagră din Brașov.

Acompaniaţi de organistul Bisericii Negre, Steffen Schlandt, membrii Grupului Voces vor cânta piese corale care le vor îndrepta gândurile celor prezenţi către Dumnezeu și dragostea Sa, se arată în comunicatul care anticipează evenimentul.

„Toţi banii strânși din vânzarea biletelor urmează să fie direcţionaţi către copiii beneficiari ai proiectului nostru", a explicat Sorin Goleanu, directorul ADRA România. Intrarea la concert se va face pe bază de bilet, preţul fiind de 8 lei. Biletele pot fi achiziţionate în săptămânile dinaintea concertului, precum și cu jumătate de oră înainte de concert, de la casa de bilete a Bisericii Negre. De asemenea, cei care doresc să facă o donaţie suplimentară vor avea la dispoziţie urne speciale pentru aceasta.

„Prin participarea la concert, publicul va reuși să treacă dincolo de trăirea muzicală, contribuind la implementarea proiectului 'Vreau la școală' în localităţile Zărnești, Hăghig și Apaţa", spune Beniamin Ghegoiu, responsabil de relaţii publice la Biserica Neagră din Brașov.