Acum poţi face fotografii dintr-o singură clipire

49

Să faci poze doar clipind a devenit realitate cu ajutorul unei aplicaţii concepute pentru Google Glass, notează Mashable.

Posibilitatea de a face fotografii pur şi simplu clipind a devenit realitate cu ajutorul unei aplicaţii concepute pentru Google Glass, notează Mashable.

Aplicaţia se numeste Winky şi permite utilizatorului device-ului Google Glass să facă fotografii doar folosindu-ţi ochii, fără a fi nevoie de o altă comandă vocală sau manuală.

Dezvoltatorul aplicaţiei, Mike DiGiovanni de la Roundarch Isobar, este de părere că acest mecanism extrem de simplu prin care se captează imaginea poate produce o schimbare importantă, notează el pe pagina sa de pe reţeaua Google+.

DiGiovanni împărtăşeşte experienţa sa de utilizare a device-ului şi este de părere că folosind acest gadget a reuşit să creeze pe profilul său un adevărat jurnal al locurilor unde a fost în perioada în care a testat aplicaţia. Asta pentru că într-o singură zi, el a făcut mai multe fotografii decât a făcut în ultimele cinci zile de dinainte de a utiliza gadgetul, specifică el.

Din ce în ce mai mulţi dezvoltatori de aplicaţii încearcă să găsească idei tot mai ingenioase pentru a crea modalităţi care să facă din Google Glass un gadget tot mai util în viaţa de zi cu zi.