Azi începe congresul Conexiuni, organizat de revista Semnele timpului

45

De astăzi începe primul congres al internauţilor creștini, organizat de revista Semnele timpului. Sub titlul de eveniment Conexiuni – mult mai aproape, timp de 3 zile o echipă de specialiști va prezenta în opt seminare, ateliere și instruiri secretele comunicării eficiente online.

    Evenimentul se desfășoară începând din seara aceasta, ora 19, la Centrul de Conferinţe Stupini, lângă Brașov, și va continua până sâmbătă seara. Ziua de vineri este dedicată seminarelor și atelierelor de instruire, iar ziua de sâmbătă va aduce studii de caz, propuneri de proiecte, mesaje inspiratoare și muzică din partea unor invitaţi speciali.

    Din program: descoperim împreună că viitorul este online și explorăm oportunităţile și pericolele reţelelor de socializare, tehnici de scriere, optimizare și promovare online; afli cum să îţi faci un blog adevărat și cum să îţi gestionezi reputaţia online.

    Evenimentul va fi transmis live pe www.semneletimpului.ro. Alte informaţii despre eveniment și program pot fi accesate la pagina www.semneletimpului.ro/conexiuni