Baba Vanga: în noiembrie începe al Treilea Război Mondial

243

Nici mai mult nici mai puţin decât declanşarea unui al Treilea Război Mondial. Asta este ceea ce ne aşteaptă, dacă e să dăm crezare prezicerii clarvăzătoarei Vanga, pe 11 noiembrie 2010. Vestea bună este că, potrivit aceleiaşi preziceri, războiul se va sfârşi în octombrie 2014.

   

    Orientul Mijlociu va fi scena de pe care se va da startul. Totul va începe ca un război obişnuit, însă se va îndrepta către un război nuclear, chimic. Cel de-al Treilea Război Mondial se va sfârşi în octombrie 2014. Acestea sunt principalele coordonate în care descria prezicătoarea Vanga, de origine bulgară, viitorul geopolitic pe termen scurt.

    Potrivit portalului rus Pravda, Baba Vanga, cum i se spunea femeii, a prezis atacul terorist de la 11 septembrie, moartea prinţesei Diana şi chiar începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Femeia născută în 1911 şi-ar fi prezis  propria moarte, cu un an înainte ca aceasta să aibă loc (în 1996) şi ar fi profetizat că puterea ei de clarviziune va fi moştenită de o fetiţă din Franţa.

    Baba Vanga nu este singura care a prezis că luna noiembrie a acestui an va fi semnificativă istoric, pe plan mondial. Una dintre profeţiile lui Nostradamus vizează aceeaşi perioadă, ba chiar aceeaşi zi, pentru declanşarea unei conflagraţii mondiale, care va implica folosirea armelor nucleare, chimice şi biologice, scrie Bucharest Herald. Şi programul software Web Bot a "prezis" că un conflict mondial va fi pornit de un atac accidental al Israelului asupra Iranului.